1 май: Неразрушимият ден

Хороскоп

30-04-2014, 19:17

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Сезонът на затъмненията

Новолуние в Телец, Слънчево затъмнение

Слънце в Телец, Луна в Близнаци

Първият от серията почивни дни ще бъде много динамичен, изпълнен с активно общуване и движение. Интересът ни ще бъде привлечен от вълнуващи разговори и свързаните с тях възможности за установяване на нови полезни контакти и получаването на важна информация. Кратките пътувания разбира се, също ще се превърнат в основна цел за мнозина и дори тези, които не са планирали такива могат да се почувстват привлечени от внезапно възникнали предложения и възможности. В първата половина на деня обаче, съществува опасност от объркване и неяснота. Така можем да попаднем на двусмислена или неясна информация, грешки в комуникацията, а по време на пътуване да се заблудим и объркаме поради проблеми с ориентацията. Новините, които очакваме също могат да се позабавят, а работата с документи ще изисква повишено внимание и малко повече търпение.

Така или иначе денят ще ни предложи отлични възможности за установяване не делови и приятелски контакти, общуване, както и за стартиране на краткосрочни проекти и начинания. Особено ако те касаят провеждането на образователни програми и семинари, или вашето собствено обучение. Сега е момента да се посветите на усвояването на знания изискващи търпение и упорство.

Индийската традиция почита този ден като свещен, наричайки го Неразрушимият ден. Слънцето и Луната с в такива позиции, че гарантират стабилно и устойчиво развитие на всяко начинание и възвращаемост на инвестициите. На този ден, в който влияят неразрушими сили, всички думи, които говорите, мисли, които мислите и действия, които предприемате стават част от вашия живот. Това е ден,  в който ден човек трябва да положи усилия да стартира дългосрочни начинания, да прави добри дела, да дава на другите и да почита Бог. За да привлечете благословията Му,  помогнете на човек в беда, или просто нахранете някого.

Здраве, хранене и красота
Денят е идеален за стартиране на нова спортна програма. Ще можете да я следвате дисциплинирано и резултатите няма да закъснеят. Всяка инвестиция в здравето и външния вид днес, ще се възвърне многократно в подкрепа на вашето самочувствие и благополучие. Движете се повече, дори да не сте привлечени от спорта, можете да се разходите сред природата или в града с приятели. Не се се застоявайте, за да не блокирате енергията в себе си. Блокажите на енергийно ниво възникващи сега в последствия ще породят физически или емоционален дисбаланс.

Клетките се нуждаят от енергия и вещества които увеличават еластичността им. Можете да си ги набавите от растителните мазнини и ядките. А кожата и косата поглезете с богати, подхранващи продукти. Те ще ги усвоят пълноценно и ще ви се отблагодарят със сияен и здравословен вид.