Трима седнаха зад волана без книжки, единият - пиян

Крими

28-04-2014, 14:45

Снимка:

Varnautre.bg/Архив

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

И на тримата книжките им били отнети за предишни провинения

Шофьор седна зад волана пиян и без книжка. При полицейска проверка около 03:25 часа на 26 април до спирка "Джанавара" в "Аспарухово" е спрян автомобил "Фолксваген Голф". След проверка е установено, че 31-годишният П.М. управлява автомобила си без книжка, която му била отнета за предишно нарушение. Последвалият тест за алкохол пък е установил, че  на всичко отгоре варненецът е седнал зад волана и пиян - дрегерът отчел 1,87 промила алкохол в издишания въздух. Мъжът е задържан за 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство.

Малко по-рано около 01:40 часа на 26 април и пак в "Аспарухово", е спрян за проверка друг шофьор, отново с "Фолксваген Голф". След като е установено, че е седнал без книжка, 42-годишният Н.А. от село Правда е задържан за 24 часа, а по случая е образувано производство.

На 27 април, около 11:30 часа по пътя от село Дъбравино до кръстовището между Горен Чифлик и Гроздьово е спрян за проверка "Форд Транзит". Мобилният екип е установил, че 38-годишният Я.И. от село Руен, управлява автомобила си без необходимите документи, които били отнети за срок от 1 година като административно наказание за същото нарушение. Мъжът е задържан за 24 часа, а по случая е образувана преписка .