Френска туристка нахрани "клошаря" Ричърд Гиър

Варна Лайф

27-04-2014, 22:48

Снимка:

The New York Post

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Жената подала остатъци от пица на ровещия в боклука актьор

Френска туристка, който видяла мъж да рови в кошчета за боклук в Ню Йорк, не устоя на порива на доброто си сърце и му даде пица. 42-годишната Валне Гомбо така и не разбрала, че това е американският актьор Ричард Гиър по време на снимки, разказва в неделния си брой The New York Post и публикува фоторепортаж от забавната случка.

Французойката била в района на Централната гара в Манхатън, когато видяла известния актьор - небръснат, с шапка смъкнаха над ушите му, да рови в кошчетата.

Тя излязла от ресторанта, където похапвала със съпруга си и 15-годишния им син, и подала на звездата това, което било останало от тяхната огромна пица. 64-годишният Гиър без да мигне попитал какво има в торбата. "Опитах се да го кажа на английски, но то излезе половината на френски език: "Je suis desolee, but the pizza is cold. (Съжалявам , но пицата е студена)", разказва тя пред вестника. Той ми отговори "Благодаря ви, Бог да ви благослови".

Младата жена си тръгва без да разбере, че е станала част от снимките на новия филм с Ричард Гиър "Time от Mind". Тя разбрала за това едва два дни по-късно, когато The New York Post публикува снимка. "Това беше вълшебно. Луда история. Невероятно е, че нещо подобно може да се случи. Мисля, че е много красив, дори на неговата възраст. "Хубава жена" далеч не ми е любимият филм, но обожавам ролята му в "Чикаго", добавя Валне Гомбо, която работи в туристически офис в Париж.