Атанас Атанасов: Абсурдно е парите от Общината да са свършили

ВИДЕО: Какво е правил Управителния съвет, не знам, аз съм работник в този клуб в Спартак

Треньорът на Спартак Атанас Атанасов е останал изненадан от информацията, която бе подадена в медиите от председателя на УС на Спартак Антон Фажев, че парите в клуба, получени от Общината, са на привършване. Орела разкри, че след разговор с шефът на клуба, той е бил категоричен, че не е казвал подобно нещо.

"Уверението на г-н Фажев след разговора ни вчера е, че той не е казал пред никой, че парите в Спартак са на привършване. Аз не съм разследващ орган, за да установя, кой казва истината и кой - не. Всъщност, мен не ме интересува, кой какво е казал и дали го е казал. Аз искам в Спартак да има ред и да се предоставят на футболистите и спортно-техническия щаб условия за работа. Ако е истина това, което излезе в медийното пространство, не мога да си обясня по какъв повод е казано. Аз не знам дали парите от Общината са свършили. Това, което е изхарчено за футболистите го знам, плюс - минус някакви минимални стойности. Абсурдно е, тези пари, получени от Общината да са изразходвани. Има си Управителен съвет и какво са правили те не знам. Аз съм просто работник в този клуб.

"Трябва да се намери решение този отбор да продължи да съществува и наесен. Аз съм казал на ръководството, че ако остана ще бъде с приоритет догодина да гоним класиране за "А" група. Това съществуване в момента не ме задоволява и не би трябвало да задоволява клуб, като Спартак. Да живуркаме в "Б" група е срам", завърши Орела.

ВИЖТЕ ВСИКО, КОЕТО КАЗА ОРЕЛА ПО ВЪПРОСА С ПАРИТЕ ОТ ОБЩИНАТА: