Спартак удари Левски на хандбал

Спорт

21-04-2014, 19:59

Снимка:

varna.utre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

14-годишните хандбалисти на варненци пък станаха зонален първенец

Хандбалистите на Спартак (Варна) победиха като гости Левски с 39:30 (19:10) в мач от А група в село Българене. “Контролирахме играта от началото до края и не дадохме шанс на съперника“, заяви президентът на спартаклии Росен Добрев.

Неприятната новина е, че през второто полувреме Бранимир Балчев е напуснал принудително игралното поле заради контузия в глезена. Припомняме, пивотът на “Спартак” Александър Александров претърпя операция на киста на гърба и ще е аут от терена за месец.

“Надяваме се да не е нещо сериозно и Балчев да се възстанови за плейофите. За да се класираме за тях, трябва да победим и тази седмица в Ловеч. Александър ще е под въпрос до последно за плейофите, но има шанс да се възстанови за тях”, допълни Добрев.

14-годишните хандбалисти на Спартак пък станаха зонален първенец, след като в последните си два мача победиха “Опака” с 20:12 и “Кубрат” – 28:12, в зала “Владислав“. Варненци се класирха за финалите на държавното първенство, които ще се проведат в Горна Оряховица от 29 до 31 май с участието на 8 отбора.