Венков: Ще има промени след края на сезона със сигурност, но не искам да коментирам

ВИДЕО: Надявам се да правим добри мачове, и да радваме феновете на Черно море

Левият бек на Черно море Михаил Венков бе категоричен, че "моряците" са доволни от точката в днешния мач с Литекс (1:1). Венков сподели, че в оставащите мачове до края на първенството, моряците ще играят за себе си.

"Мисля, че трябва да сме доволни на равния резултат. Не изиграхме по най-добрия начин мача днес. Много тежък терен, имаше много борба. Литекс играха по-добре, имаха повече ситуации за гол. Като цяло сме доволни от точката. В оставащите мачове до края на първенството ще си играем за нас.

Искаме да се развиваме като отбор, а ние като футболисти. За всяка среща излизаме, за да се надиграваме с водещите отбори в "А" група. Надявам се да правим добри мачове, и да радваме феновете на Черно море", коментира левият краен бранител на Черно море.

Запитан, наясно ли е вече какво е неговото бъдеще в клуба след края на сезона, Венков сподели - "Ще има промени след края на сезона със сигурност. След като свърши първенството ще се види каква ще е ситуацията в клуба. Не искам сега да коментирам тези неща, много е рано още. Има, горе долу, месец до края и ще говорим тогава".

Рожденикът днес Кирил Котев също остана доволен от точката срещу Литекс днес. "На този труден терен и този сгъстен цикъл от мачове мисля, че трябва да бъдем доволни от точката. Не разбрах защо съдията отмени гола, в съблекалнята момчетата коментираха, че е свирен фаул на Георги Божилов".