Супергрупа ще зарадва варненци с пролетен концерт

Варна Лайф

04-04-2014, 17:29

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Дони (без Нети), Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов, Венко Поромански идват на 26 април

По идея на Дони петима от най-добрите ни рок музиканти създадоха супергрупата - "Фондацията" и развълнуваха цяла мислеща България.
"Фондацията" е в следния състав: Кирил Маричков - вокал, бас китара, китара, пиано. ("Щурците"), Иван Лечев - вокал, китара, цигулка, пиано. (ФСБ), Добрин Векилов-Дони - вокал, бас китара, пиано, китара. ("Медикус", "Дони и Момчил"), Славчо Николов - вокал, китара (Б.Т.Р.), Венко Поромански - ударни (преди в "Те").

Нито един от тях не се възприема като част от "супергрупа", но публиката вече ги обяви за такива. "Фондацията" свирят хитове на "Щурците", ФСБ, Б.Т.Р., "Дони и Момчил", като правят песните по начин, по който веднага разбираш колко велика е българската музика. Изпълненията са  в акустичен вариант, за да може те да станат още по-близки и по-запомнящи се.

"Фондацията" има за цел да запази за поколенията най-добрите и най-красиви български песни. И в този смисъл - да, те са "Фондация" за хубава и качествена музика, а фондът на тази група са песните.

Групата ще посети Варна на 26 април, когато ще изнесе концерт на сцената на Гранд хотел Варна.Освен уикенд пакети се предлагат и куверти за варненци с цена 35 лв./човек. В цената на куверта се включва плато плодове на масата и минерална вода.
Куверти можете да закупите от офиса на отдел Маркетинг в Гранд хотел Варна от понеделник до петък между 09 и 17 часа.