БФС с жест към Спартак 1918

Спорт

01-04-2014, 12:35

Снимка:

varna.utre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Бивши футболисти клатят лиценза на Спартак 1918

От родната футболна централа дадоха отсрочка на "соколите"

Лицензионната комисия направи жест към Спартак 1918, научи Varnautre.bg. От родната футболна централа дадоха отсрочка с две седмици на "соколите", за да платят всичките си "версии". Крайният срок за това бе вчера, 31 март.

Ръководството трябва да изчисти задълженията си към всички футболисти от есента на този сезон и тези от предни години. От Спартак вече разкриха неколкократно, че всичките им задължения са в размер около 70 - 80 хил. лева, които не са само от неплатени трудови задължения.

Очаква се в близките дни от шефското звено на "соколите" да започнат разговори с играчите, към които имат задължения, като вариантите са два - сключване на споразумение за разсрочено плащане или изплащане на всичко дължимо. Такива до този момент не са водени.

Въпреки че от новия Управителен съвет на Спартак 1918 не припознават "старите" задължения на предходните собственици, те трябва, по един или друг начин, да изчистят всичко дължимо, за да са изрядни пред БФС и да получат лиценз за сезон 2014/2015 г.