УНСС е новият шампион на София по футзал

Спорт

29-03-2014, 09:09

Снимка:

Личен АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Наградиха първенците в столицата

Отборът на УНСС - Easy Credit е новият шампион на София по футзал. Това стана ясно след изиграването на срещите от последния кръг на шампионата в столицата. „Студентите” не срещнаха трудности срещу аутсайдера и последен в класирането Унекс и го победиха с 6:1. Така УНСС стана първенец на София със само една загуба и едно равенство през сезона от изиграни 18 мача с голова разлика 92:32.

На втора позиция в класирането и сигурен участник в държавното първенство се нареди тимът на Левски София Запад. Отборът на Иво Николов бе водач в София през целия сезон, но загуби прекия си двубой с УНСС, който му коства шампионската титла в столицата. Иначе Левски успя да победи с 4:2 ФК „Г” в последния кръг на първенството в София.

В друга среща от кръга ЦСКА футзал и Танг Ра не успяха да се победят и завършиха наравно 2:2. Отборът на ЦСКА завърши на четвърто място в класирането, а трети е Академик (Благоевград). Тези два отбора (класиралите се на 3-4 място в София) ще играят баражи за попълване участниците във финалните четворки от Държавното първенство. Срещите ще се проведат на неутрален терен в спортна зала ВТУ "Св. св. Кирил и Методий" от 4 до 6 април във Велико Търново.

След последните срещи  се проведе и награждаването, като призьорите бяха наградени лично от председателя на комисията по футзал г-н Красен Кралев и проф. Йордан Иванов съдийски наблюдател към БФС.