Фен на Спартак предизвикал боя на "Тича"

ЦСКА възстановява щетите по стадиона, има и счупени седалки

Фен на Спартак Варна е провокирал агитката на Черно море за боя преди вчерашния мач между "моряците" и ЦСКА на "Тича", научи Varnautre.bg. Привърженикът на "соколите" е бил в сектора на гостуващия отбoр, и когато е видял агитката на Морето, си е вдигнал фланелката и показал на гърба си, татуирана голяма емблема на Спартак Варна, разказаха пред нашата медия очевидци.

В последствие се стигна до ръкопашен бой пред входа на гостите, като след намесата на органите на реда двете агитки бяха разделени. Тогава започнаха да прелитат камъни и бутилки в двете посоки, а "армейските" фенове изкъртиха оградата на стадион Тича. Има и пострадали.

Разбра се още, че освен заграждението на клубния стадион, има и изпучупени седалки в сектора на гостуващата агитка. След мача делегатът на срещата с представител на Черно море са описали щетите, като утре се очаква от БФС да излязат със становище и наказания за случилото се в неделя следобед. По всяка вероятност ЦСКА ще заплати за погрома на "Тича" преди мача с Черно море.