Удареният фен във Варна е от агитката на ЦСКА

Още трима са пострадали при сблъсъка на двете агитки

Фенът, който пострада в мелето преди вчерашния мач между Черно море и ЦСКА на Тича, е бил привърженик на ЦСКА, научи Varnautre.bg. Както вече съобщихме, момче е с пръсната от камък глава при боя между агитките на моряците и "армейци". По първоначална информация се смяташе, че става въпрос за привърженик на Черно море, но в последствие се оказа, че пострадалият е от гостуващата агитка.

Младежът, който бе уцелен от камък, прелетял от улицата, докато покрай стадиона минавали ултрасите на Черно море, получил първа помощ в линейката, която бе на мача, след което беше транспортиран в болница.

В сблъсъка между привържениците на двата отбора има още пострадали фенове. Най-малко трима са с травми, след боя, като двама от тях са с рани по главата от хвърлени камъни. Единият е с разбит нос, разкриха пред нашата медия от охраната на стадион "Тича".

Пристигналите от София "червени" фенове се бяха събрали пред съоръжението, а идващата към стадиона агитка направо се вряза в тях. След кратко, но съдържателно спречкване охранителите и полицаите действаха светкавично и разделиха агресивните привърженици на двете агитки, като по този начин предотвратиха по-сериозни последствия. Побеснелите "армейци" обаче, изкъртиха една от оградите на стадион Тича.