Директивата в Черно море - бой над ЦСКА

Спорт

20-03-2014, 14:52

Снимка:

varna.utre.bg / АРХИВ

Автор:

Варна Утре

Всичко от Автора

Гонзо привиква футболистите на разговори

Черно море излиза за победа над ЦСКА тази неделя. Това е задачата, поставена от наставника на варненци Георги Иванов. С оглед статистиката от 2008 г. насам няма да сбъркаме ако кажем, че "моряците" са фаворит в срещата с "армейците". В общо 6-е си мача на "Тича" срещу ЦСКА варненци записват три победи и три нулеви равенства.

Пред медиите Гонзо сподели, че целите на Черно море са отборът да играе добре и да печели точки, но в съблекалнята наставникът е поставил и друга цел. Това е отборът да не допуска загуба на собствен терен, което бе традиция този сезон, научи Varnautre.bg. Единствено Литекс прекърши моряците на Тича, но с помощта на странични фактори.

Треньорът на "моряците" се притеснява от пренавиване, тъй като е наясно, че футболистите са пределно мотивирани за успех в неделя. Затова Гонзо предприема индивидуални разговори с играчите, за да предпази отбора от прегаряне.

Нападателят на моряците Бакари, който изтърпя наказание за два мача, заради натрупани жълти картони, е на линия за срещата и отново иска да отбележи гол във вратата на "червените". В последния мач таранът се разписа от дузпа за успеха с 2:1 над Стойчо Младенов и компания, а сега иска да направи това и от игрова ситуация.