Десен бек на Спартак пропуска мача с Гълъбово

Спорт

20-03-2014, 14:07

Снимка:

varna.utre.bg / АРХИВ

Автор:

Варна Утре

Всичко от Автора

Боби Борисов на линия за срещата

Десният бек на Спартак Станислав Георгиев ще пропусне предстоящия домакински мач с Ботев (Гълъбово). Това каза на днешния редовен брифинг Атанас Атанос - Орела. Бранителят има контузия във вътрешната част на бедрото, която ще му попречи да играе в събота. Клубният лекар на "соколите" Мирослав Купенов е посъветвал треньорския щаб да не рискува здравето на играча, тъй като има вероятност травмата да се усложни и Георгиев да отсъства от терена за по-дълъг период. От началото на седмицата защитникът се готви отделно от основната група, като върти обиколки на клубния стадион.

Добрата новина във варненски лагер е свързана със здравето на Боби Борисов. Полузащитникът е почти възстановен от контузията в глезена, която получи в мача с Добруджа. Офанзивният футболист все още има хематом, който му пречи да тренира на пълни обороти.

"Няма да рискуваме със здравето на Станислав Георгиев. Той е важен футболист, но не може още да играе. Иначе, Боби Борисо продължава да има лек отток, но ще стисне зъби и ще може да играе срещу Ботев (Гълъбово)", сподели наставникът на Спартак 1918.

Двубоят е в събота от 15,30 ч. на стадион Спартак.