"Game of Thrones" приключва със седем сезона (видео)

В навечерието на четвъртия сезон, продуцентите обявиха кога идва края

"Игра на тронове" приключва със седем сезона, обявиха от "Контактмюзик". Създателите на епичната сага по романите на Джордж Р. Р. Мартин са споделили за списание "Венити феър", че още от самото начало планът им е бил да заснемат седем сезона, но не са оповестили намеренията си, защото подобно нещо би било "истинска лудост".

Все пак може да се наложи продуцентите на сериала да го удължат с осми сезон,  като всичко зависи от автора на романите Мартин. Досега той е издал пет от планираните седем романа от поредицата "Песен за огън и лед".

Интересен факт за Джордж Р. Р. Мартин е, че живее напълно обикновен живот, без да демонстрира огромното си богатство, което натрупа с продажбата на книгите и правата за сериала. Кара стара "Мазда", вечеря в обикновен местен ресторант, старае се да отговоря на писмата на всички фенове.

Какво ще се случи с героите на този великолепен сериал, с блестящи декори, игра и сюжет, наситен с интриги, секс, кръв, предателства, приятелства и дракони, предстои да видим на 6 април (7 април за зрителите в България), когато е началото на четвърти сезон. Кратък трейлър на "Two swords" можете да видите на видеото.