Орела: Познавам Добруджа, ще ги бием

ВИДЕО: Ще се получи един спектакъл, смята още Атанас Атанасов

В Спартак 1918 чакат отиват в Добрич за победа срещу Добруджа. Това каза на редовния си брифинг треньорът на соколите Атанас Атанасов - Орела. Двата тима излизат един срещу друг в неделя от 15,30 ч. в среща от 16-ия кръг на Б група. Спартак и Добруджа стартираха силно пролетния полусезон и записаха по две победи от двата си мача.

"Искаме трите точки, които ще ни донесат спокойствие. Хиксът няма да го считам като успех, въпреки че гостуваме. Излизаме да се надиграваме с Добруджа. И двата отбора обичаме да владеем топката, но няма как да я разделим на две. И двата отбора сме агресивни, така че ще се получи един спектакъл. На Спартак не му отива да играе прибрано на ниво Б група”, коментира Атанасов.

Той сподели и впечатленията си от предстоящия съперник. Вчера наставникът изгледа двубоя от четвъртфиналите за Купата на България между Добруджа и Локомотив (Пловдив), завършил 0:3.

„Добруджа е един от добрите отбори. Показаха го и в мача с Локомотив. Направиха ми приятно впечатление. Имат силни единици, но съм запознат с техните качества. С половината от техния състав съм работил. Според мен имат потенциал и спокойно могат да завършат втори след края на сезона. Ние пък имаме потенциал да ги победим”, каза още Орела.

Треньорът на "соколите" се надява и на солидна подкрепа от феновете. "Има интерес към мача. Нашите привърженици се организират, за да ни подкрепят. Като сме обединени с феновете, нищо не може да ни спре", убеден е Атанасов.

ВИЖТЕ КАКВО ОЩЕ КАЗА ОРЕЛА ПРЕД МЕДИИТЕ ДНЕС:

)