Спайдърмен се включва в инициативата Часът на Земята 2014

Животът

12-03-2014, 17:21

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Героят призовава всеки от нас да използва своята супер сила за да спаси планетата

Часът на Земята 2014 ще се проведе на 29 март - събота - от 20.30 до 21.30 ч.

Хора от цял свят ще загасят осветлението в знак на съпричастност към опазването на природата и в частност към промените в климата. По този начин символично се спестяват емисии на въглероден двуокис, насочвайки вниманието към участието на човечеството в глобалното затопляне, припомнят от международна природозащитна организация WWF.

Как можете да участвате?

Празнувайте "Часът на Земята 2014" във вашия град, като участвате в публичните събития, организирани от вашата община, или у дома, като загасите осветлението за един час между 20.30 и 21.30 ч. на 29 март 2014 г. Присъединете се към милионите жители от целия свят, които отбелязват събитието.

Подкрепете или създайте свой проект за опазване на природата във вашата общност, квартал, учебно заведение, семейство, офис и други. Използвайте въображението, средствата и инициативността си, за да се погрижите за природата!

Първият супергерой – спасител на планетата се ангажира с чиста енергия

Андрю Гарфийлд, който е в ролята на Питър Паркър / Спайдърмен в "Невероятният Спайдърмен II", казва: "Часът на Земята започва първата по рода си световна програма, която обединява хората и доброволното набиране на средства за планетата, така че вие също може да се превърнете в супергерой, като Спайдърмен."