Георги Димитров отпада за мача с Добруджа

Ще почива около седмица, клубният доктор на Спартак крие за травмата

Халфът на Спартак Георги Димитров няма да може да вземе участие в предстоящия мач с Добруджа в неделя. Димитров има болки в кръста и не тренира с отбора. Въпреки че попадна в групата за двубоя с Пирин Разлог, в началото на седмицата полузащитникът е усетил отново болки в кръста, които го мъчат от доста време и е освободен от заниманията. Георги е минал преглед при специалист, който му е забранил да тренира поне седмица.

Както е известно халфът се завърна в Спартак през подготовката от тима на Калиакра, но до този момент не е записал игрови минути в шампионата. Той влизаше като резерва в контролите от зимната подготовка, но проблемите с кръста му попречиха да вземе участие в мача с Пирин Разлог.

Любопитно е, че клубният доктор на Спартак 1918 Мирослав Купенов се опита да скрие травмата на Георги Димитров, като днес сутринта заяви пред репортер на Varnautre.bg, че халфът тренира наравно със своите съотборници. Несериозно звучи медицинското лице при соколите да не знае за проблемите на Димитров и това, че той не тренира от началото на седмицата.