Сдружение "Гаврош" празнува 20-и рожден ден

Мисия Варна

12-03-2014, 11:18

Автор:

VarnaUtre

Всичко от Автора

Връчват специална статуетка на почетния председател-Иван Станчов

Сдружение „Гаврош“ гр. Варна- неправителствена организация, предоставяща социални услуги за деца и младежи в риск, ще отбележи през т.г. своя 20-и рожедне ден. Във връзка с честването на юбилея сдружението организира тържество на 13.03.2014г. (четвъртък) от 17ч. в изложбената зала на Радио «Варна», на което са поканени да присъстват кмета на Община Варна, кметовете на район «Младост» и «Приморски», директори на дирекции в сферата на социалното подпомагане и закрилата на децата, представители на неправителствени организации, доброволци и ученици от варненски училища.

На празника гост ще бъде и г-н Иван Станчов, който е част от учредителите на организацията и през годините е подпомагал развитието й като член на управителния съвет. На тържеството той ще бъде награден като Почетен Председател на сдружението със специална статуетка «Гаврош».

По време на тържеството гостите ще могат да разгледат творби на деца и младежи, подкрепени от сдружение „Гаврош“, ще чуят поздравления от децата и техните приятели от варненските училища и ще се насладят на музикалния акомпанимент на Страцимир Павлов.