Черно море не пуска Гонзо без преговори

Договорът на Георги Иванов с "моряците" е до края на годината, остава поне до лятото

Гонзо остава треньор на Черно море и това няма да се промени, докато собствениците на моряците и Левски не седнат на масата за преговори, научи Varnautre.bg. Собственикът на "сините", обаче, продължава да се крие зад гърба на Георги Иванов, като пробутва дребни хитринки в полето на Черно море. Въпреки многото "големи" думи, Тодор Батков така и не е провел разговор със силните хора в Черно море, а без такива няма как синята деветка да премине на Герена, твърдят близки до собствениците. Самият Гонзо пък вече сподели, че сърцето му е в Левски, а след успеха с 4:0 над Любимец, той бе категоричен, че днес трябва да стане ясно бъдещето му при варненци.

По всичко личи, че адвокатът се надява Гонзо сам да се разбере с ръководството на Черно море, но плановете на Батков няма да се осъществят.

През миналата седмица Тодор Батков за пореден път хвърли прах в очите на "сините" феновете, като обяви "сигурното" идване на Гонзо в Левски. Едно, обаче, трябва да стане ясно на собственика на левскарите. Медийният натиск, който Батков упражнява от няколко дни, няма да доведе до позитивни резултати и преминаването на Георги Иванов по оста Черно море - Левски няма да се осъществи. Не и без разговори на високо ниво, каквито собственикът на левскарите умело избягва, поне засега.

Както е известно, треньорът на "зелено-белите" има договор като треньор на Черно море до края на година. Въпреки това в медийното пространство вече се завъртяха N-брой имена на заместници на Гонзо.

Както вече писахме, треньори, останали без работа, "запалиха" телефоните на Тича за "овакантения" треньорски пост. Към този час Георги Иванов остава несменяем в Черно море поне до края на сезона.