По 300 лв. премии за "соколите" за боя над Калиакра

Спорт

05-03-2014, 22:03

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Защитник си тръгна от Спартак

Фенове се връщат на стадион Спартак с декларация

Все още се намират хора - симпатизанти на Спартак, които да помагат с каквото могат на клуба

Финансовото състояние в Спартак се стабилизира с всеки изминал ден. За разлика от есента, сега "соколите" се радват на заплати и премии. Нещо, за което през първия полусезон можеха само да мечтаят. Седмица преди мача с Калиакра варненци получиха първите си трудови възнаграждения след смяната на шефското ядро в клуба, а днес футболистите взеха премии за успеха с 2:0 над тима от Каварна. Финансовият стимул е в размер на 300 лв., като все още няма официална информация от къде са дошли средствата, за да бъдат изплатени заложените във вътрешния правилник премии за победа извън дома.

Освен парите, които бяха гласувани в Общинския съвет, варненци нямат официален спонсор. Все още обаче се намират хора - симпатизанти на Спартак, които да помагат с каквото могат на клуба и това не е от сега.

В началото на седмицата пък Председателят на УС на Спартак Антон Фажев сподели пред Varnautre.bg, че всички в клуба се надяват "соколите" да получат първия транш от Общината тази седмица. Голяма част от тях, обаче, се очаква да отидат за погасяване на стари задължения, от които зависи лиценза на клуба за сезон 2014/2015 г.