Шофьор уби човек на пътя край Аврен и избяга

Крими

04-03-2014, 15:14

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Жена загина в катастрофа на пътя Варна - Бургас (обновена)

Почивните дни не минаха без тежки пътни произшествия

Шофьор, причинил катастрофа със загинал, избяга от местопроизшествието. Жертвата е 61-годишен мъж от Аврен, чието тяло е било намерено на черен път във варненското село миналия петък. Полицейският оглед установил, че смъртта му най-вероятно е настъпила след удар от неизвестен автомобил. След предприетото издирване е установен водачът. Той е на 54 години и е родом от друго варненско село. Мъжът е задържан за денонощие, а срещу него е образувано досъдебно производство.

26-годишен мъж стана причина за катастрофа между 4 автомобила. Произшествието станало около 21:40 на 1 март. Лек автомобил движещ се по "Цар Освободител" в посока Летния татър се натресъл отзад в Пежо 206, управлявано от 18 годишна водачка. След удара управляваната от мъжа "Ланчия" навлязла в дясната лента и и ударила попътно движещ се "Хюндай", който пък се отклонил и се блъснал в паркиран вдясно на платното "БМВ Х3". Вседствие на произшествието водачът на "Хюндай"-я получил контузия на главата, а 20-годишна пътничка в "Ланчия"-та фрактура на лумбален прешлен. И двамата са прегледани и освободени за домашно лечение, а по инцидента се води следствие.

Двама пешеходци пострадаха на пешеходни пътеки. На 28 февруари на кръстовищетоо на булевард "Константин Фружин" и улица "Асен Разцветников" 60-годишна водачка на "Сеат" при десен завой удря 62-годишна пешеходка. Вследствие на произшествието пострадалата получила фрактури на рамото и коляното и е настанена за лечение в болница, без опасност за живота.

27-годишен водач на "Хонда" блъска отново на пешеходна пътека 72-годишен пешеходец. Инцидентът станал на кръстовището на "Сливница" и "Република", а възрастният мъж е настанен в болница за лечение, след фрактури на крак и 2 ребра.