Гонзо: Този некадърник съдията ни попречи да спечелим точки

Спорт

01-03-2014, 17:37

Снимка:

Varnautre.bg/Архив

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Черно море ще подава контестация

Старши треньорът на Черно море Георги Иванов бе много афектиран след загубата от Литекс с 1:2 на „Тича“ във Варна. Гонзо обвини главния рефер Димитър Андреев, който свири спорна дузпа в полза на гостите. Иванов определи съдията като „некадърник“.

„Казвах ви, че отборът няма да изглежда като в първия мач с Пирин Гоце Делчев. Днес доминирахме през целия мач. Единствената причина да не завършим на равно или да победим, бе главният съдия. Той извърши една кражба. Дойде един човек, който не знам как съдийската комисия го е избрала да свири този двубой. Развали мача. Вместо да си говорим за футбол, сега трябва да говорим за някой некадърник, който дойде да се подиграе тук. Хората са разочаровани“, коментира Гонзо.

„Двата отбора играха мъжки, но е престъпление е да свириш такава дузпа. Не можеш така да решаваш мачове. Като цяло футболът е спорт, в който трябва да побеждава по-добрият. Няма съприкосновение, няма докосване дори. Те понеже рядко влизаха в наказателното поле, при първото влизане, той трябваше да реши мача. Не знам защо

"Съдийската комисия назначава такива хора, които са неподготвени, при все че е ясно, че и двата отбора искат да победят и ще бъде непрекъсната битка. Нашият клуб ще подаде контестация, а вече си има Комисия, която да реши дали да наложи наказание. Лошо е, когато центърът на вниманието се измества, и коментираме съдията, а не мача. На този лош терен и двата отбора се раздаваха. Съжалявам само че не победихме, не че не завършихме наравно, защото заслужавахме“, каза още Георги Иванов.

„Не искам да коментирам Левски. Преди малко свърши мачът между Черно море и Литекс“, завърши той.