Картотекират Димо Атанасов за Литекс

Лявото крило направи първа тренировка с моряците днес

Новопривлеченият футболист в Черно море Димо Атанасов ще бъде картотекиран в БФС за предстоящия мач с Литекс. Това каза за Varnautre.bg административният директор на "моряците" Тодор Великов. Димо ще получи права за "А" група утре или най-късно в петък и ще излезе на Тича със зелено-бялата фланелка за срещата от 25-ия кръг на първенството срещу ловчанлии.

По всяка вероятност Атанасов ще оперира по лявото крило на атаката на Черно море, където в мача с Пирин (Гоце Делчев) игра Иван Коконов. Очаква се в срещата с "оранжевите" Коконов да излезе на десния фланг, а Бакари отново ще се върне на върха на атаката, където е най-полезен.

Днес Атанаов направи първа тренировка с моряците на стадион Тича във Варна. Така той се превръща в второто ново попълнение в тима на Георги Иванов, след като през зимната подготовка варненци привлякоха и резервния страж Ник Дашев.

Преди да дойде на Тича, 28-годишният играч е бил пред трансфер в полската първа дивизия, но той не се е осъществил заради неразбирателство между двете страни.