Черно море без двама в турнира за Купата

Спорт

26-02-2014, 12:51

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

Варна Утре

Всичко от Автора

Милчо Борисов и Лъчезар Радев аут за надпреварата

Треньорът на Черно море Порт Варна Денислав Коцев няма да може да разчита на Милчо Борисов за турнира за Купата на България, който започва в четвъртък в София. Състезателят отпада заради заболяване. Освен Борисв варненци ще са и без контузения Лъчезар Радев, като неговото място ще бъде заето от Ангел Нацкин.

"Очакванията за предстоящия турнир за Купата на България е да се представим достойно - колкото по-напред сме, толкова по-добре", коментира Коцев.

Отборът на Черно море порт Варна потегля днес сутринта в 8.30 часа. За 18.15 часа е предвидена една тренировка в зала "Универсиада". За четвъртък в 8.40 също е предвидено едно занимание, след което в 13.30 часа Черно море порт Варна излиза срещу Спартак /Плевен/ в първия четвъртфинален мач от турнира за Купата на България.

Групата на Черно море:
Пламен Алексиев, Станислав Цонков, Симеон Илиев, Николай Стоянов, Асен Великов, Ангел Нацкин, Денислав Вутев, както и на петимата сръбски баскетболисти Джордже Тресач, Педжа Стаменкович, Милян Пупович, Александър Андреевич и Александър Йевджич.