Уникално видео на разговора между фенове и футболисти на Морето след мача с Пирин

ВИДЕО: Вижте какво си казаха фенове и футболисти на Черно море по път за Варна

Феновете на Черно море отрекоха, че са псували и заплашвали наставника на Черно море Георги Иванов. Varnautre.bg се сдоби с видео, на което ясно се вижда целият разговор между феновете и футболистите, след като привържениците спряха клубния автобус по път за Варна.

"Ние, феновете на Черно море, никога не сме казвали, че не искаме да търпим резили в "А" група с юношите и че сме искали юношите да играят при мъжете. А след като са заиграли, губим и с тях на терена. Да, нашето желание е за повече юноши в мъжкия тим, но те още не са заиграли в него, тъй като зимните контроли са неофициални мачове. А в първия официален - срещу Пирин в Гоце Делчев, като резерва влезе за 15 минути само един от младите".

"След двубоя спряхме автобуса, единствено за да поискаме обяснение и потърсим отговорност от футболистите, а не за да влизаме в саморазправа с тях, или да ги обиждаме. Защото Черно море не е случаен клуб, а е клуб на повече от 100 години, с име, традиции и успехи във футбола. А специално за тези 1200 км. до Гоце Делчев и обратно, някой фенове дадоха последните си пари или се решиха от други привилегии, за да подкрепят отбора".

"Не е вярно също, че сме заплашвали и псували Гонзо. Няма фен на Черно море, който да е правил подобно нещо и това лесно може да се провери, като попитаме самия него. Ще продължим да подкрепяме Гонзо и тима. Знаем, че не може винаги да се побеждава, но когато губим, поне играчите да са се раздали напълно и да са паднали с чест", каза шефът на Фенклуба Иван Михайлов.

Вижте уникалното видео: