Гонзо с тежък двучасов разбор след мача с Пирин

Очакват се промени в състава на Черно море за мача с Литекс

След двудневна почивка футболистите на Черно море подновиха занимания днес. Наставникът на "моряците" Георги Иванов направи тежък двучасов видеоразбор и анализ на срещата с Пирин (ГД). Както е известно, варненци не стартираха по най-добрия начин пролетния дял от шампионата, като отстъпиха на Пирин (ГД) с 0:1.

По време на видеоанализа Гонзо посочи грешките на всеки един от своите футболисти, като особено наблегна на мотивацията, която липсваше при "моряците" в мача с тима от Гоце Делчев. След разбора треньорът изведе играчите на първата за седмицата тренировка, с която стартира и подготовката на тима за мача с Литекс. Хубавата новина за наставника на Морето е, че в тима няма контузени футболисти и всички взеха участие в днешното занимание.

В събота варненци излизат срещу тима от Ловеч на Тича от 14 ч., който ден по-рано осигури място на "зелено-белите" и на теория в ТОП 7 на "А" група след успеха над Берое с 3:0. Двубоят "оранжевите" е и първо домакинство на тима за тази година, като целта на всички от Черно море е да зарадват феновете с добра игра.

Очаква се Гонзо да направи промени в стартовия състав, като няма да е изненада ако сред титулярите има повече от един юноша от школата на Морето.

Иначе младите таланти от академията - Петър Петров, Петко Цанков, Мартин Костадинов, Александър Йовчев, Кристиян Пешков, Александър Попов, Християн Христов и Николай Минков, продължават да тренират с представителния тим.