Kavarna Rock 2014 пуска билети "на зелено"

Първият черноморски рок и метъл фестивал преминава на ново ниво

Kavarna Rock 2014 ще се проведе на 28-и и 29-ти юни. Деветото издание на фестивала ще разтърси феновете повече от всякога. В края на юни Каварна ще се превърне отново в най-шумното и рокаджийско място на Балканите, на което пристигат хиляди почитатели не само от България, но и от цял свят.
След невероятния успех миналото лято с присъствието на звезди като Deep Purple и Accept и препълнен с фенове стадион, изданието през 2014-та ще включва не само имена от световната музикална сцена, но също така и бонус за първите, закупили билети. "Феновете, които са готови да заложат на нас, взимайки двудневен билет предварително, ще получат ексклузивен билет за специалния ден – 27-и юни", разказват от организаторите. 
Kavarna Rock създаде Черноморския конкурс Kavarna Battle band, вярвайки че именно сега е моментът за подкрепа на българската и черноморска сцена. На 27-и юни най-обещаващите млади групи от Черноморския регион, спечелили одобрението на квалифицирано жури от световноизвестни рок знаменитости, ще подгреят сцената на Kavarna Rock.