С един мач стартира градското по футзал

Спорт

17-02-2014, 10:31

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Футзалните битки във Варна стартират на 15 февруари

Багера се връща в Гранд Про разкаян

Мания отнесе Спартак в контрола

С една среща бе подновено градското първенство на Варна по футзал през уикенда. Пролетния полусезон стартира с мач между МФК Тича и Феникси спечелен от символичния домакин с 5:2. Другите две срещи от програмата не се проведоха, заради взаимна договорка между тимовете. Двубоите Бултрас - Черно море Мания и Гранд Про - МФК МАГ ще се играят при първа възможност. В този кръг отборът на МФК Спартак почиваше.

До 29-ти март ще се изиграят седем кръга, след което ще стане ясно кои варненски отбори ще продължат в държавното първенство. Според регламента тимовете, класирали се на първите две места, ще могат директно да вземат участие в полуфиналните групи.

Заради почивката в градското отборите на Черно море Мания и МФК Спартак изиграха контролна среща, в която тимът на Мартин Балулов разгроми съперника с 9:1. Това е втора поредна контрола между двата тима, като преди това маниаците отново победиха спартаклии с разгромен резултат. Мания е основен фаворит за титлата в градското първенство, а Спартак ще се бори за третото място, което ще изпрати тима на бараж за влизане в плейофите от държавния шампионат.