Дани Георгиев: Няма да сме боксова круша напролет

Спорт

14-02-2014, 10:00

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Болките още не са отшумели напълно, сподели още футболистът на Черно море

Халфът на моряците Дани Георгиев е категоричен, че Черно море няма да бъде боксова круша, въпреки че се раздели с някои основни играчи.
"Доста трудно можем да изпаднем от първата седмица. Какво юе направи в ТОП 7, не мога да кажа след тези промени, които настъпиха. Нека феновете не си мислят, че ще сме едва ли не боксова круша. Няма да е така. Момчетата, които останахме, имаме някаква сработеност и на всеки един отбор ще му е доста трудно срещу нас, особено на "Тича", сподели халфът пред Гонг.

Дани Георгиев коментира и юношите, който тренират с представителния отбор относно адаптацията им към мъжкия отбор. "Помагаме им, даваме им съвети през повечето време. Те, разбира се, трябва да ни слушат. Всички сме минали като юноши по техния път и знаем колко е трудно", каза още опорният полузащитник.

Опитният футболист е останал доволен от подготовката в Турция, въпреки че „моряците” не срещнаха именити отбори в проверките. „И при други отбори имаше разминаване. Това не зависи само от нас, а и от организаторите, които уреждат контролите. По-важно беше каква подготовка ще направим и при какви условия ще тренираме. Съперниците не бяха много слаби, но не бяха и нещо особено”, призна Дани Георгиев.

Той добави, че е провел пълноценна подготовка в Турция, въпреки че в началото на годината бе опериран от херния. „Болките още не са отшумели напълно. Те са дребна
работа. Готов съм и нямам проблеми”, завърши халфът Дани Георгиев.