"Провидент Файненшъл България" с нов офис във Варна

Парите

13-02-2014, 12:51

Автор:

AMG

Всичко от Автора

IPF е сред най-влиятелните 250 компании, търгувани на Лондонската фондова борса

"Провидент Файненшъл България", част от водещата международна група за потребителски кредити "Интернешънъл Пърсънъл Файненс" (IPF), има удоволствието да Ви покани на официалното откриване на нашия първи офис в град Варна.

Събитието ще се състои на 19 февруари 2014 г. (сряда), от 11:00 ч. в административния ни клон във Варна на бул. "Сливница" 189.

Гости на откриването ще бъдат Катрин Барбър, Заместник ръководител на мисията в Британско посолство в София, Тим Буйсере, директор на отдел „Търговия и инвестиции” в Посолството на Великобритания в България, както и представители на най-важните местни власти и медии. На събитието ще бъдат представени инвестиционното ни предложение за град Варна и нашия ангажимент да допринасяме за развитието на общностите, които обслужваме.

Варна е третия град, в който разширяваме дейността си, след успешното стартиране на бизнеса ни в София през месец септември 2013 г.

IPF е сред най-влиятелните 250 компании, търгувани на Лондонската фондова борса и е един от най-големите британски работодатели в Централна и Източна Европа. Групата има над 2.5 млн. клиенти и освен в България, има успешен бизнес в Полша, Чехия, Унгария, Словакия, Румъния, Литва и Мексико.