Чакат Окоро на "Тича" до края на седмицата

Спорт

10-02-2014, 12:38

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Черно море във Варна, Гонзо пусна моряците в почивка

Нигериецът продължава да е в Испания

Нигериецът в състава на Черно море Стенли Окоро се очаква да се присъедини към подготовката на моряците до края на седмицата. В момента халфът е в Испания, където си урежда документите, научи Varnautre.bg. Окоро има проблеми с визата, заради която не пътува с Черно море в Турция. На Стенли му е изготвена специална програма, по която да се готви самостоятелно. Ако се върне до петък Окоро ще вземе участие в последната проверка на Черно море срещу Добруджа.

Самият Окоро пък се надява да вдигне нивото си с екипа на Черно море през пролетния дял от шампионата и да бъде забелязан от селекционера на националния отбор на Нигерия. "Много съм доволен от вниманието в Черно море. Продължавам да работя, за да помогна на моя отбор, с което да спечеля покана да играя за Нигерия отново. Играл съм за U17 и U20 в "А" отбора и се справях добре. Така че аз се надявам занапред да нося екипа и в представителния тим. Вярвам, че ако се представя добре тук ще получа шанс", сподели Окоро пред чуждестранна медия в края на януари.

"Веднага след като сезонът тук приключи, се връщам в родния си клуб, където ще продължа кариерата си", каза още нигериецът.