В битката за шеф на културата останаха четирима

Мисия Варна

07-02-2014, 10:28

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седем кандидати за шеф на културата във Варна

Трима са дисквалифицирани заради липса на професионален опит

Четирима кандидати са допуснати да продължат участие в конкурса за директор на дирекция "Култура и духовно развитие" в община Варна. След разглеждане на представените документи, конкурсната комисия допусна до участие в следващия етап Юлиян Белчев Станев,Любомир Николов Кутин,Антония Йовчева Пенева,Ивелин Андреев Андреев. 

До 18 февруари мераклиите за шефския стол ще трябва да представят свои концепции, които да;разкрива знанията на кандидата за стратегията в развитието на културата на територията на Община Варна и за стратегически анализ на средата, в която се организира културната и духовна политика.

Кандидатите ще трябва да демонстрират и знания в областта на нормативната база, регулираща културното и духовно развитие на населението на община Варна; да показват уменията за идентифициране на проблемите и формулиране на целите на общинската политика за развитие на културата и духовното развитие на населението на територията на община Варна. Изготвените концепции трябва да са практически приложими. 

Трима са били дисквалифицирани в първия етап на конкурса. Това са Венелин Ялньзов,Дияна Райкова и Свилен Христов. Кандидатите не са били допуснати на следващ етап в надпреварата заради липсата на документи, които да удостоверяват изискуемия професионален опит.