Беадир Беадиров започва с Калиакра

Каварненци завършиха 2:2 с Раковски на старта на Албена куп

Бившият футболист на Спартак 1918, който разтрогна договора си със соколите по вина на клуба в средата на януари, ще продължи кариерата си в Калиакра, научи Varnautre.bg. Очаква се утре халфът да направи първа тренировка с "маргарините". Беадир бе неизменен титуляр в състава на Спартак през първия полусезон, а наставникът на каварненци Димитър Тредафилов е добре запознат с качествата на футболиста. Така че по всяка вероятност на Беадиров ще му бъде предложен договор веднага и няма да кара пробен период в Калиакра. 

Иначе тимът на Цонко Цонев завърши наравно 2:2 с тима на Раковски в мач от зимния турнир Албена къп, който стартира днес. Головете за Калиакра реализираха Кристиян Кожухаров в 10-ата минута и Александър Василев в 31-ата. За Раковски точни бяха Иван Гендов в 11-ата минута и Венцислав Гюзелев в 40-ата.

Както вече писахме, вчера с тима на Димитър Трендафилов се радели Георги Димитров, който премина в родния си Спартак. Той обаче няма да играе в първия мач срещу Калиакра, заради споразумение между двата клуба.