Мания с втора загуба в Румъния

Спорт

02-02-2014, 13:45

Снимка:

andreimantarosie.ro

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Мания загуби от румънци в контрола

Варненци отстъпиха с 2:3 на Юнайтед Галац

Отборът на Черно море Мания записа второ поражение в контролна среща играна в Румъния. След като вчера загубиха с 2:3 от Юнайтед (Галац), днес шампионите на Варна отстъпиха със същия резултат в спортна зала Дунареа. Въпреки по-класният си съперник, момчетата на Свилен Иванов, играха като равен с равен и в двете срещи, като по нищо не отстъпваха на румънците, които са вице-шампион преди две години в местното професионално първенство.

Срещата започна с ранен гол за домакините, а Даниел Димов изравни резултата малко след това. При 1:1 завърши първата част, в която и двата тима можеха да реализират, но пропуснаха няколко добри ситуации.

Втората част започна с нов гол за Юнайтед, след който домакините останаха с човек по-малко заради червен картон. Варненци се възползваха по най-добрият начин от численото си превъзходство и Никола Василев успя да изравни. Само няколко секунди преди сирената да даде край на мача, румънците вкараха трети гол за крайното 2:3.

Веднага след двубоя отборът на Мания отпътува за България. "Направихме две добри проверки, които само могат да вдигнат нивото на отбора. Румънците са силен съперник и има какво да научим от тях. Те играят в силно първенство, което е професионално. Почти сигурно тимът на Юнайтед ще върне визитата през лятото", казаха от лагера на Мания.