Конкурс за влюбени става вход за концерт на Черния Моцарт

Варна Лайф

02-02-2014, 10:38

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Победители ще станат десетте двойки, чиито снимки съберат най-много харесвания

Романтична игра по повод Деня на Свети Валентин може да се превърне във вход към концерта на американската HIP HOP и R&B звезда Райън Лесли, когото феновете могат да видят на 14 февруари тази година, от 18:00 ч, в Софийската опера и балет.

Конкурсът е предназначен за влюбени двойки, които трябва да документират своите чувства, като изпратят романтична снимка от любимото си място в столицата. Ограничения за избраните локации няма – фотографиите могат да са направени както в любим клуб, така и пред сгради на културата или предпочитани места за срещи на открито в града.

Играта стартира на 2 февруари (неделя), а двойките кандидати да станат част от необичайното и невероятно събитие в Софийската опера и балет, трябва да качат една своя обща снимка на официалната страница на "Symphomics Concerts" във Фейсбук

Победители ще станат десетте двойки, чиито снимки съберат най-много харесвания, като в гласуването чрез  ще се включи и самият Райън Лесли.

Щастливците, спечелили вход за едно от най-нестандартните поставяни досега на българска сцена шоута, ще бъдат обявени на 13 февруари в 17:00 ч във фейсбук страницата.

Според Черния Моцарт играта затваря символичния кръг на мегапроекта "From Sofia With Love", обединяващ изкуството на киното и музиката в прегръдката на любовта на фенове от целия свят.