Бяла е един от трите клуба издигнали кандидатурата на Борислав Михайлов

Останалите два отбора също се подвизават в аматьорските групи

Отборът на третодивизионния Черноморец 2003 (Бяла), с треньор легендата на Спартак Варна Краси Зафиров, е един от трите клуба издигнали кандидатурата на Борислав Михайлов за президент на БФС. Това разкри вицепрезидентът Йордан Лечков, който е председател на комисията по кандидатурите за президент на БФС. Той заяви, че всичко е редовно, Конгрес ще има и Михайлов е единственият кандидат. Неговата кандидатура е издигната от три аматьорски клуба.

Освен тима от Бяла, състезаващ се в Североизточната "В" група, още два аматьорски отбора издигнаха Михайлов за нов мандат като шеф на БФС. "Това са ПФК Септември (София) и Левски (Стражица)", разкри Лечков.

"Не мога да говоря от името на други защо няма кандидати, защо нямат смелост. Имаме някакви пропуски, но ги поправяме", добави вицепрезидентът на БФС и бивш кмет на Сливен.

"Мисля, че Боби Михайлов ще управлява БФС още четири години, тъй като той е най-подходящ за тази длъжност. Трудно е да се носи тази корона, но добре е, че Боби се захваща с тази тежка задача. Другите само плюха и като дойде денят, се разбягаха", каза Красимир Зафиров.