Окоро във Варна, тренира във фитнеса

Нигериецът не замина с Черно море за Алания

Нигериецът Стенли Окоро не отпътува за Турция, където в момента на подготвителен лагер са футболистите на Черно море, научи Varnautre.bg. В момента Окото се готви във фитнеса, като причината халфът да не замине с отбора за Алания e, че не е успял да се сдобие с виза.

Окоро се включи доста силно в първата контрола на варненци от старта на зимната подготовка и показа, че се намира в добра форма. Нигериецът, който дори вкара гол за успеха с 4:0 над Калиакра, ще замине Турция веднага щом получи виза. Дотогава ще се готви по специална програма изготвена му от кондиционния специалист Веско Марков. Очаква се Стенли да замине за Алания утре или най-късно в сряда. Така групата на варненци за лагера в Турция на този етап остава 25 футболисти.

Иначе Черно море пристигна успешно и се настани в турския курорт Алания, където варненци ще се готвят до 9 февруари. Първата проверка на Черно море е срещу Шльонск (Вроцлав) в сряда (29 януари).

Групата на Черно море за Турция:

Вратари: Георги Китанов, Ник Дашев, Християн Хрисов

Защитници: Сашо Александров, Кирил Котев, Слави Сталев, Мишо Венков, Стефан Станчев, Мартин Костадинов, Петър Петров, Живко Атанасов

Полузащитници: Александър Йовчев, Тодор Паланков, Петко Цанков, Бекир Расим, Еденилсон Бергонси, Николай Минков, Александър Попов, Дани Георгиев, Иван Коконов

Нападатели: Георги Божилов, Бакари, Атанас Илиев, Валентин Йосков, Кристиян Пешков