Гонзо тества 8 юноши в контролата с Калиакра

Моряците тръгват за Турция в неделя призори

Наставникът на Черно море Георги Иванов ще даде шанс на 8-те юноши, които в момента тренират с отбора, в първата контрола на врненци от зимната подготовка. Това са Николай Минков, Валентин Йосков, Александър Попов, Александър Йовчев, Мартин Костадинов, Кристиян Пешков, Петър Петров и Петко Цанков. "Моряците" приемат Калиакра на стадион Младост в морската столица утре от 13,30 ч. Гонзо иска да види младите таланти в игрова обстановка преди лагера в Алания. Черно море ще отпътува за турския курорт рано сутринта в неделя. "Моряците" ще тръгнат с клубния автобус до Истанбул, от където ще продължи със самолет до Алания.

На турска земя "зелено-белите" ще изиграят 5 контролни срещи, като до този момент няма официална информация за предстоящите съперници. По непотвърдена информация уточнени са три проверки, като днес следобед или утре ще станат ясни имената на отборите, с които Гонзо и компания ще премерят сили.

След завръщането си във Варна, Черно море ще представи отбора за пролетния дял от шампионата срещу Добруджа на 14 февруари.