Антон Фажев: Ще направя всичко за Спартак

Спорт

23-01-2014, 14:46

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

ВИДЕО: Преговаряме с няколко бизнесмени

Шефът на Спартак 1918 Антон Фажев хвърли светлина относно работата на УС на клуба. Силният човек при соколите разкри, че продължават разговорите с бизнесмени за финансирането на Спартак 1918.

"До този момент нямаме други източници на средства, освен тези от Общината. Очаквам парите да пристигат на траншове. Преговаряме с няколко бизнесмени. Те изявяват готовност да помагат на база реклами и дарения като дават някакви малки суми. Търсим и генерално решение, но на този етап спонсорите не искат да дават такива пари. Причините са няколко. Едната е ситуацията в държавата, а другата е лошият имидж на клуба, който си създаде в последните години. Най-важната цел за нас, като ръководство, да обезпечим футболистите", сподели Фажев.

Той бе категоричен, че би направил всичко, Спартак да върви напред "За този клуб мога да направя абсолютно всичко. Аз съм с три висши образования и с различни професии, но ако се наложи дори ще измета помещенията в Спартак. Това че съм носил екипите за пране не е проблем за мен. Правил съм го за ветераните, правя го и сега. Ще помагам с каквото мога за марката Спартак".

"До сега се бяхме съсредоточили основно върху представителния тим, за да тръгнат нещата при мъжете. От другата седмица ще обърнем нужното внимание и на школата. Имаме въпроси, които трябва да решаваме. Тепърва ще търсим треньор за старшата възраст".

Вижте всичко, което каза председателят на УС на Спартак Антон Фажев: