Испанци подсилват Гранд Про за старта на първенството

Шампионът на България стартира подготовка с 18 футболисти

Шампионът на Гранд Про стяга здрава селекция за старта на шампионата, научи Varnautre.bg. Отборът, воден от Димитър Пантев, вече започна подготовка за пролетния дял от първенството, който стартира на 15 февруари. Тимът се готви с група от 18 футболисти, като по всяка вероятност някой от играчите ще бъдат преотстъпени в други клубове. Сърбите Йован Станкович, Марко Костич и Иван Йованович също се присъединили към тренировъчния процес.

На 1 февруари в Гранд Про очакват двама испанци, които да подсилят тима за битките от шампионата на Варна и плейофите от държавното първенство. Те ще минат пробен период при шампионите. С тях селекцията на Гранд Про може да се счита за завършена, като не е изключено малко преди началото на сезона да има още един нов футболист. В близките дни към отбора ще се присъедини и вратарят Кристиан Братованов, който през първия миналата година пази в Майорка (Испания).

Стана ясно още, че бившият футболист на Черно море Миша Милошевич се завръща в състава след продължително лечение. Милошевич имаше проблеми с кръста.