Тодор Славов спечели приза за Автомобилист №1 на Варна за 2013 г.

Спорт

18-01-2014, 19:36

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Варненският навигатор Янаки Янакиев пък получи наградата за високи постижения

Балканският рали шампион Тодор Славов спечели приза за Автомобилист №1 на Варна за 2013 година. Топпилотът ни спечели убедително допитването до варненските спортни журналисти. Той изпрати успешна година и спечели балканската титла. Славов, който изпрати една успешна година и спечели балканската титла, бе и посланик на кандидатурата на Варна за Европейска младежка столица през 2016 година.

Варненският навигатор Янаки Янакиев пък получи наградата за високи постижения за 2013 г. Той и Димитър Илиев станаха национални рали шампиони. Купи и грамоти получиха и най-добре представилите се в шампионата за класик ралита. Беше отличен шампионът Николай Ковачев, победителят в майсторското управление Петър Георгиев от Сливен и др.

10-тите годишни награди за определянето на Автомобилист на Варна се организират от Нептун моторспорт и Авто мото ретро клуб - Варна.

Церемонията по награждаването бе доста интересна за посетителите на Гранд Мол Варна. Организаторите бяха издигнали специална арка, под която минаваха призьорите със своите автомобили, за да получат наградите си.