Черно море посреща Калиакра на Младост

Спорт

18-01-2014, 13:12

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

"Моряците" направиха двустранна игра днес

Черно море ще посрещне тима на Калиакра на стадион Младост в първата си контрола от зимната подготовка, научи Varnautre.bg. "Моряците" ще премерят сили с втородивизионния тим, воден от Димитър Трендафилов, на 25 януари от 13,30 часа. Ден по-късно пък отборът заминава за турския курорт Алания където ще изиграе още пет проверки. Представянето на тима за пролетния дял от шампионата пък ще е срещу Добруджа на стадион Тича на 15 февруари.

Днес" моряците" направиха двустранна игра на стадион Младост. В мача взеха участие всички футболисти, включително и юношите от школата, които тренират с представителния тим от началото на подготовката. Единият отбор бе съставен от по-опитните футболисти, а в другия играха младите таланти, подсилени от десният краен бранител Стефан Станчев, а на вратата бе Георги Китанов. В крайна сметка юношите успяха да победят с 1:0.

Заниманието бе водено от Ивайло Петров Пифа, тъй като Георги Иванов отсъстваше. Дани Георгиев пък продължава да се готви по специална програма с физиотерапевта Виктор Бумбалов.

Днес повод да почерпи на Тича имаше младият Атанас Илиев. Той Празнува имен ден.