Александър Александров: Без моите съотборници нямаше да съм №2

Спорт

17-01-2014, 17:31

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Футболист №2 на Варна за 2013 година Александър Александров изрази задоволство, че играта му през изминалата година е била оценена. Той благодари на своите съотборници, без които нямало да заслужи наградата, и честити първото място на Георги Илиев. Както е известно, Александров е бил веднъж победител в анкетата – през 2010 година.

„Искам да благодаря за наградата. Благодаря на всички, които са оценили представянето ми през изминалата година. Благодаря на всички мои бивши съотборници от „Черно море“, с които сме били през миналата година. Без тях тази награда нямаше как да я спечеля.

На моите бивши колеги желая успешен нов сезон. Също и на всички треньори, ръководство и медицински щаб, с които съм работил през всичкото това време. Честитя първото място на Жоро. Пожелавам му в новия му отбор най-вече здраве и късмет, тъй като всичко друго той си го има. Искам да благодаря на феновете, защото те през всичките тези години са ме подкрепяли, уважавали. Да им пожелая всичко най-хубаво и здраве. Другото си идва с времето. На себе си пожелавам през 2014-а да съм здрав, да няма контузии и да постигна всички цели, които съм си поставил с „Лудогорец“, заяви за Petel Александър.

Последният призна още, че в момента е с възпаление на коляното, което се надява до няколко дни да отшуми и да се подготвя на 100 процента. „Вярвам в успехите над „Лацио“. Най-добре сега е отборът да се подготви максимално добре, защото има още един месец до тези мачове“, допълни Александров. Що се отнася до раздялата му с „Черно море“, той каза: „Много работи се изписаха по тази тема. Чувах, че аз съм настоявал да си тръгна, или пък че са ме изгонили и какво ли не. Истината е, че просто седнахме на масата с шефовете, поговорихме, разбрах ги, те също ме разбраха, разтрогнахме договора по взаимно съгласие, стиснахме си ръцете и това беше. Дали ще се върна, е Божа работа. Аз не мога да говоря в бъдеще какво ще стане. Но след такъв престой е нормално да имам сантименти към отбора. Все пак „Черно море“ ме вкара във футбола“, завърши Александър.