Топ-бойци на откриването на ММА бар край Варна

Спорт

17-01-2014, 13:11

Снимка:

Личен АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Единственият по рода си ММА бар „Cage Of Glory” отвори врати в хотел „Глория” в курорта „Св.св. Константин и Елена” край Варна. Гости в първия му работен ден бяха много от известните ни бойци, предвождани от легендата на клуб „Десант” Николай Добруджански. Можем да споменем имената на Виктор Димитров, Павел Филимонов...

Собственици на ММА барът са познатият от веригата състезания по смесени бойни изкуства Cage Of Glory Димитър Урумов и Татяна Господинова. Самият Добруджански пък е мач-мейкър на срещите в Cage Of Glory.

Интериорът на заведението припомня славни ММА битки. На голям телевизионен екран ще могат да се гледат турнирите, а барът „Cage Of Glory” е предвидено да стане част от верига заведения за всички, които харесват ММА.

Димитър Урумов припомня, че и тази година ще има състезания от веригата Cage Of Glory. Те ще бъдат общо 4 през 2014 г., като този път изненадите в тях ще бъдат големи, а бойците – много силни, защото в клетката ще влязат представители на руската школа и бившите съветски републики.