Райков вече тренира с Том Томск

Спорт

17-01-2014, 11:40

Снимка:

Официален сайт на Том Томск

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Симеон Райков: Тотално надиграхме Лудогорец

Симеон Райков ще играе в Русия

Бившият футболист на Черно море се готви с отбора на лагер в Турция

Бившият полузащитник на Черно море Симеон Райков се присъедини към руския елитен отбор Том Томск на лагера в Турция, информира официалният сайт на клуба. Футболистът ще изкара пробен период, като има възможност и да се включи в контролата срещу Сплит.

В информацията се посочва, че Симеон Райков е изиграл 21 мача през настоящия сезон с екипа на "моряците", в които е реализирал шест попадения. 

Феновете на руския клуб посрещнаха евентуалното ново попълнение на отбора със смесени чувства. Някой от тях му предвещават добро бъдеще в Том Томск, докато други го определят като недоказан и слаб футболист с ляв крак какъвто е жизнено важен в тима, пишат във форума привържениците на Том Томск.

След като Черно море реши да освободи крилото, имаше информации, че той може да се озове в Шъдзяджуан, тъй като попада в полезрението на китайците, благодарение на старши треньора на тима Ясен Петров. В последствие самият наставник на китайския тим обаче отрече да е искал други футболисти освен капитана на варнеци Георги Илиев, който вече започна да демонстрира пред местните фенове, че притежава качества на истински лидер. Жоро дори реализира първия си гол с екипа на китайския тим. Той се разписа при загубата на своя отбор с 2:5 от Гуейджоу Ренхе. Съперникът е изключително класен като е четвърти в местния елит и е настоящ носител на Купата на Китай, която печели след победа над водения от Марчело Липи тим.