Спортпалас посреща националите по художествена гимнастика

Спорт

16-01-2014, 11:45

Снимка:

АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Отбори от "А" и "Б" футболна група на Румъния на лагер в Националната спортна база

Националният отбор по художествена гимнастика ще е на лагер край Варна, научи Varnautre.bg. Гимнастичките ще се готвят в базата на Спортпалас от 19 януари до 3 февруари. Главен треньор на "А"-отбора ни е Ефросина Ангелова, а лични треньори ще са варненката Филипа Филипова и Бранимира Маркова. Веднага след жените на 3 февруари ще пристигне и националният отбор за девойки. Очаква се по средата на двата лагера на Спортпалас да пристигне и президента на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева.

Разбра се още, че на 6-дневен лагер в Националната спортната база край Варна ще е и Спортно училище Добрич. От 15 до 31 януари ще се подготвят талантите в три вида спорт - футбол, ханбал и борба с ръководител директорът на училището Николай Дяков.

От 2 до 12 февруари пък на лагер в Спортпалас ще са два румънски отбора от "А" и "Б" група в шампионатите на северната ни съседка. Тимовете ще участват в турнира "Албена къп". Очакват се и още отбори, които ще се борят за наградния фонд от 12 000 лв. в турнира в к.к. Албена.