Мъж загина в катастрофа с четири коли на пътя Варна - Аксаково

Крими

11-01-2014, 15:00

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Гражданска защита реже колите, за да извадят загиналия и ранените

Катастрофа с 4 коли взе жертва на пътя Варна - Аксаково. Сигналът за тежкия инцидент е подаден в 13:15 часа. Пътно-транспортното произшествие е станало на 100 метра от село Изворово.

Софидйко "Ауди" се движило от Варна към Добрич. Предприемайки изпреварване колата се е блъснала челно в "Жигули" с добричка регистрация. На място е загинал пътник от руското возило, а водачът е в много тежко състояние и е откаран в МБАЛ "Св. Анна". Зад жигулито се е движил "Опел омега" със старозагорска регистрация, който също е станал участник в катастрофата. В автомелето е пострадала и четвърта кола. 

Екип на "Гражданска защита" е изпратен на мястото на инцидента, който ще режат автомобилите, за да извадят мъртвия и ранените. Със сигурност има един загинал мъж и неизвестен към момента брой пострадали лица, съобщи за Varnautre.bg говорителят на варненската полиция Ивана Милева.

"Вероятно са пострадали две деца и четирима възрастни. Двама или трима пациенти са били закарани с частен автомобил до филиала на Бърза помощ в Аксаково. Три екипа лекари са изпратени от Варна и един от Аксаково", съобщи шефката на Спешна помощ във Варна д-р Мая Рашева.