Левски би ЦСКА и остава лидер в първенството

Спорт

11-01-2014, 11:09

Снимка:

АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Унекс с първа победа през сезона

Отборът на Левски София Запад постигна втора победа над тима на ЦСКА в градското първенство по футзал на столицата. "Сините", водени от Иво Николов, се наложиха с 3:1 в първия мач за 2014 г. над дебютанта в групата. Голмайстори за деветата поредна победа на Левски в шампионата станаха Дани Несторов, Йосиф Шутев и Станислав Василев. Почетният гол за червените отбеляза Васил Мартонин. ЦСКА завърши с човек по-малко, след като Краси Ванчев получи червен картон. Така Левски продължава да води след изиграването на двубоите от 9-ия кръг с пълен актив от 27 т. с голова разлика 45:13.

В друга среща от 10-ия кръг отборът на Академик (Благоевград) успя да победи Танг Ра 8:2. Тимът от Благоевград остава на трета позиция с актив от 21 т., а екзотичният отбор на Танг Ра заема 6-о място с шест точки.

Отборът на Унекс пък постигна впечатляваща първа победа в първенството, след серия от 8 загуби. Последният в класирането се наложи с 11:2 над ФК „Г” в най-резултатната среща от кръга, но въпреки това остава в дъното на таблицата. ФК „Г” пък са на 5-о място с актив от 6 т.