Пуснаха в продажба най-скъпия дом на колела

Туризъм

10-01-2014, 11:21

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Цената му е определена на 2 милиона паунда и естествено първият му пазар е в Дубай

Интериорът включва огромна спалня с огромно легло, дневна с 40-инчов плазмен телевизор и камина. Кухнята е далеч от определението "походна" със своите най-съвременни уреди, между които миялна машина и машина за лед. Банята е с вана и уелнес душ (каквото и да разбират създателите му под това). Салон с подходящо осветление, прибираща се веранда, подово отопление, дори тераса на покрива допринасят за уникалния комфорт на това чудо на колела. Неслучайно името му е "Palazzo" - дворец.


Също така сред екстрите са дистанционно наблюдение, чрез мобилен телефон. Възможност за промяна на сложната система за контрол, зона за отдих, която се превръща с едно докосване в бар.

Дворецът, създаден от австрийската фирма "Marchi Mobile", е предназначен според конструкторите си за петролни шейхове. Те са контингентът, който може да си позволи да похарчи милиони за подобен съмнителен стил и вкус.

Караваната тежи 20 тона. За по-лесно управление, производителите са монтирали на 6-колесното возило двигател с 510 к.с. и автоматична скоростна кутия. Максималната скорост е 150 км/ч.

Караваната е с обща площ от 215 кв.м, която може да бъде увеличена до 430 кв.м.

Според създателите си това е нито повече, нито по-малко от перфектен шедьовър, нов клас в премиум сегмента на превозни средства. Извънредно луксозен мобилен дом за заможни семейства или начин за турнета на световни суперзвезди - единственото нещо, в което не могат да бъдат обвинени създателите - това е скромност.