Откриха труп на момиче на стария път за Девня (обновена)

Крими

05-01-2014, 15:30

Снимка:

Фейсбук

Автор:

VarnaUtre

Всичко от Автора

Тялото на Хюлия е намерено с огромна рана на главата. Вероятно става дума за убийство

Труп на младо момиче е бил открит на стария път за Девня успоредно на магистрала "Хемус", съобщи за Varnautre.bg Ивана Милева от пресцентъра на варненската полиция.  

Окръжна прокуратура работи по случая, но към момента разследващите отказват подробности. По непотвърдена информация момичето е от село Белоградец и е било открито случайно от минувачи. 

"Вчера около 16 часа е подаден сигнал при нас", съобщи шефката на Спешна помощ д-р Мая Рашева. На място е изпратена трупна линейка, която е извозила тялото. "Причината за смъртта ще я кажат съдебни медици", допълни д-р Рашева. Вероятно става дума за убийство, научи Varnautre.bg от свои източници. Според Фейсбук профила на Хюлия тя е живеела във Варна. Има и брат, който живее в Истанбул. 

+

Хюлия Маджарова е намереното мъртво момиче, съобщи Блиц. Тя е на 22 години и е учела във Варненския свободен университет. Младата жена е била от едно от най-заможните семейства в селото. Изчезнала е в новогодишната нощ. Оттогава е била обявена за общодържавно издирване. Огромна рана в лявата страна в горната част на главата е имала Хюлия. Момичето било облечено с дрехите, с които е било през новогодишната нощ, когато е изчезнала – черно яке, къса черна пола и черни ботуши. Все още не е ясно какво точно се е случило и каква е причината за смъртта, но е сигурно, че момичето не е заклано, както се говори из Белоградец. Дали причината за смъртта е раната на главата, тепърва ще установяват съдебните медици, които в момента извършват аутопсията.